Unicornbursdag hos Carina! 

Hjemme hos Carina og hennes familie i Kragerø feiret datteren Nora 3-års dag i september. Bursdagen ble feiret med Unicorn-pakken fra 123Bursdag. Se bilder fra den flotte bursdagsfeiringen her!

Det ble en super bursdagsfeiring med et glad og fornøyd bursdagsbarn. Carina synes at bursdagspakkene fra 123Bursdag var genialt! Istedenfor å måtte løpe fra butikk til butikk for å finne matchende tallerkener, kopper og pynt fikk hun alt hun trengte rett hjem i én pakke med bare ett klikk. Ved å spare tid på innkjøpet til bursdagen, kunne Carina bruke mer tid på å faktisk glede seg til selve bursdagsfeiringen. Mindre stress, og mer kos! 

Unicornbursdag

 

Se så fint bursdagsbordet til tre år gamle Nora ble! Alt til borddekkingen er i samme Unicorn-stil med tallerkener, servietter, kopper, sugerør og duk. Til bordet kommer serpentiner og bordpynt i tillegg, og gir det lille ekstra.

Unicornbursdag
Til resten av rommet kommer det ballonger, «Happy Birthday»-vimpel og folieballong med bursdagsbarnets alder. Og sist, men ikke minst, en Unicorn-bursdagshatt til alle gjestene.

Unicornbursdag

I pakken følger det også Toro lyse muffins med osteglasur og eget Unicorn-strøssel til å pynte med. Se så fint det ble! Som bordsnacks følger det med French Fries snacks og Snackchips og tilhørende snacksskåler i samme temafarger som resten av pynten.

Unicornbursdag


Ingen barnebursdag uten kake! Det følger med både Toro langpanne sjokoladekake og ferdig sjokoladeglasur med Unicorn-kakelys og segimenn til å pynte.

Unicornbursdag
Et av feiringens høydepunkt var ifølge Carina den morsomme Piñataen formet som et Unicorn. Å slå ut godteriet er en aktivitet barna syntes var kjempegøy. Godteri til å fylle Piñataen med følger med i pakken. 


Vi blir så glade av å se vellykkede bursdagsfeiringer som hjemme hos Carina. At vi kan bidra til å skape mindre stress for foreldrene og mer glede for bursdagsbarnet er det som betyr mest for oss.


Vi håper feiringen hos Carina kan inspirere deg til din egen bursdagsfeiring!

Sjekk ut vår Unicornbursdag