Bursdagskake til Regnbuebursdagen

Hvis du har lyst til å gjøre noe litt ekstra ut av langpannekaken til Regnbuebursdagen har vi funnet den perfekte kaken til deg! Så enkelt og så fint! Det eneste du trenger er marshmallows og non-stop. 

  1. Sett stekeovnen på 180 °C (ved varmluft 170 °C).

  2. Rør sammen 3,5 dl vann og 200 g smeltet smør og bland med sjokoladekakeposens innhold. Rør til en jevn røre. Ha røren i en smurt langpanneform ca. 30 x 37 cm. og stek på nederste rille i ca. 20 minutter. Bruker du en større form (evt. den som følger med ovnen din) må du tilpasse steketiden. Mot slutten av steketiden sjekker du om kaken er ferdig ved å stikke med en kakenål el. i midten av kaken. Kommer nålen ut igjen uten flytende deig er kaken ferdig. Lag glasur mens kaken avkjøler seg.

  3. Fordel den ferdige sjokoladekremglasuren utover kaken ved hjelp av en slikkepott.

  4. Legg to hauger med mini-marsmallows litt nedenfor midten av kaken og med passe mellomrom. Start med å lage den midterste buen med non-stop i samme farge. Bygg så på med buer i forskjellige farger til kaken har fått en fin regnbue. Lag eventuelt en ramme rundt kaken med non-stop i forskjellige farger.

Håper det blir en fantastisk bursdagsfeiring!

 

Denne artikkelen er hentet fra bakingforalle.no