Nydelig regnbuekake 🧡 💛 💚

 

Julie og Thea viser deg her hvor gøy og enkelt du pynter til en nydelig regnbuekake med TORO sjokolade langpanne som utgangspunkt. Dette er en veldig hyggelig å gjøre sammen med barna.  Kaken passer godt til mange av våre tema, for eksempel Unicorntema og Flamingotema, i tillegg til Regnbuetema, selvfølgelig. 

 Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 180 °C (ved varmluft 170 °C). 
  2. Rør sammen 3,5 dl vann og 200 g smeltet smør og bland med sjokoladekakeposens innhold. Rør til en jevn røre. Ha røren i en smurt langpanneform ca. 30 x 37 cm. og stek på nederste rille i ca. 20 minutter. Bruker du en større form (evt. den som følger med ovnen din) må du tilpasse steketiden. Mot slutten av steketiden sjekker du om kaken er ferdig ved å stikke med en kakenål el. i midten av kaken. Kommer nålen ut igjen uten flytende deig er kaken ferdig. 
  3.  Fordel sjokoladekremglasuren utover kaken ved hjelp av en slikkepott. Vi har brukt ferdig sjokoladekremglasur fra TORO.
  4. Legg to hauger med mini-marsmallows litt nedenfor midten av kaken og med passe mellomrom. Start med å lage den midterste buen med non-stop i samme farge. Bygg så på med buer i forskjellige farger til kaken har fått en fin regnbue. Lag en ramme rundt kaken med non-stop i forskjellige farger hvis ønskelig.

 

Lykke til!