Sånn lager du fargerike regnbuemuffins🌈

Julie og Thea har bakt fargerike nydelige regnbuemuffins. Man blir rett og slett glad av å se dem. Det eneste du trenger for å lage disse er sprøytepose og konditorfarge til glasuren. Vi har brukt gul, blå, grønn og rød farge. Og selvsagt TORO lyse muffins og ostekremglasur. 

 

Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 200 °C (ved varmluft 190 °C). Ta smør og kremost ut av kjøleskap/fryser.
  2. Rør sammen 1,5 dl vann og 100 g smeltet smør (eller margarin) og bland med posens innhold. Rør til en jevn røre.
  3. Sett frem 12-16 små muffinsformer. De fineste muffinsene får du om du bruker muffinsbrett, men det går også fint uten. Bruk da to muffinsformer. Fyll formene ¾ fulle ved hjelp av to spiseskjeer eller en isskje. Stek muffinsene på midterste rille i ca. 12 minutter. Mot slutten av steketiden sjekker du om muffinsene er ferdige, ved bruk av en kakenål eller fyrstikk. Er nålen uten flytende deig er muffinsene ferdig. Lag glasur mens muffinsene avkjøles.
  4. Visp smør og melis hvitt og luftig med en kjøkkenmaskin. Tilsett kremosten og vaniljesukkeret og visp videre. 
  5. Fordel kremostglasur i fire skåler, og bland inn én konditorfarge i hver skål Jo mer konditoressens jo sterkere farge.
  6. Fordel glasuren med spiseskje i sprøytepose. Ta litt og litt av hver farge for best resultat. Dersom du rører rundt for mye så blir det grumsete farge, så pass på. 
  7. Ta glasur på muffinsene og vipps har du fargerike regnbuemuffins.

 Lykke til!