Tips til bursdagsfeiring under Covid-19

 

På grunn av Covid-19 er det ikke tiden for å ha store barneselskap ved feiring av bursdag. Vi ønsker fortsatt at bursdagen skal bli en fin og minnerik opplevelse for barna. Derfor har vi har samlet noen tips vi håper kan inspirere dere til bursdagsfeiringen. 

 

 

  • Pynt bursdagsbord og bak kake 

Selv om gjestene rundt bordet er færre, er det fortsatt stas med borddekking, pynt og bursdagskake. La bursdagsbarnet få velge tema. 

  • Lag skattejakt eller rebusløp

Dette kan gjøres både ute og inne, avhengig av været. Legg ut små lapper med et spørsmål og ledetråd til neste sted de skal finne en lapp. Vi anbefaler mellom 4 og 6 "stasjoner". Eksempel på ledetråder kan være: "Gå til stedet hvor vi lager mye mat om sommeren" eller "Neste sted er hvor vi vasker klærne våre". 

  • Få til sendt videohilsener fra venner 

Kontakte foreldrene til de andre i klassen,og spør om de kan hjelpe til å spille inn en kort videosnutt av klassekameraten med en hilsen til bursdagsbarnet. 

  • Ha Kahoot med venner eller slektninger

Alle elsker Kahoot! Lag en Kahoot som bursdagsbarnet kan spille med vennene sine. Koordiner med foreldrene i klassen slik at alle får logget på en mobil, pc eller tablet. Hold deg til maks 10 spørsmål. 

  • "Kjør-forbi"-bursdag eller "Sykle-forbi"-bursdag

Venner og/eller slektninger kjører eller sykler forbi huset med en sang, og vifter med flagg og ballonger. Dette kommer garantert til å få bursdagsbarnet i godt humør!